Om Butikkerne

Guldsmed Pecani har eksisteret siden september 1990, og har igennem årerne været kendt for det store udvalg af spændende smykker og guldsmedehåndværk af høj kvalitet.

Vi udvælger med omhu vores mærker indenfor smykker såvel som ure, og har stor fokus på alle de varer vi udbyder lever op til vores høje forventning om kvalitet.

I vores forretninger bestræber vi os på, altid at kunne præsentere den nyeste og flotteste smykkemode, samt at give en ærlig og personlig vejledning. For os er oplevelsen, god service og kvalitet et must.

Pecani butikkerne.

Torben Edens, guldsmeden og indehaveren af Pecani butikkerne. Har fået tre succesfulde butikker op at stå igennem årene.

Den første butik var i Bramming, som startede i oktober 1990 som Smykkehuset og sidenhen har ændret navn til Pecani.
Den næste butik ligger i Ribe. Butikken startede i september 1999 også som Smykkehuset og ændrede sammen med butikken i Bramming navn til Pecani.

Pecani i Esbjerg er den sidste tilkommen i Pecani butikkerne. Pr 1 oktober 2017 overtog Pecani v/ Torben Edens det der tidligere var Smykkesmeden.
Pecani har siden 1990 givet kunderne kvalificeret faglig betjening.

Pecani fører alle de kendte mærker indenfor smykker og ure. Vi har eget guldsmedeværksted i huset og kan derfor udføre guldsmed reparationer og specialopgaver efter kundens ønske.

Vi har egen urmager som laver alle former for ur reparationer.
Derudover fremstiller også egne smykker i et unikt design, kaldt Pecani design.

Vi kan også være behjælpelig med gravering. Vi graverer både i dåbsartikler, pokaler m.m.
Alle tre forretninger er medlem af Danmarks Guldsmedeforening og der kan derfor tilbydes landsdækkende bytteservice.

Hos Pecani er rådgivning og god service en selvfølge.