Din kurv

Din kurv er tom!

FORTSÆT INDKØB

Guldsmed Pecani har eksisteret siden september 1990, og har igennem årerne været kendt for det store udvalg af spændende smykker og guldsmedehåndværk af høj kvalitet.

Vi udvælger med omhu vores mærker indenfor smykker såvel som ure, og har stor fokus på alle de varer vi udbyder lever op til vores høje forventning om kvalitet.

I vores forretninger bestræber vi os på, altid at kunne præsentere den nyeste og flotteste smykkemode, samt at give en ærlig og personlig vejledning. For os er oplevelsen, god service og kvalitet et must.

 

Esbjerg

Pecani i Esbjerg er den sidste tilkommen i Pecani butikker. Pr 1 oktober 2017 overtog Pecani v/ Torben Edens det der tidligere var Smykkesmeden.

Vi fører alle de kendte mærker indenfor smykker og ure. Vi har eget guldsmedeværksted i huset og kan derfor udføre guldsmed reperationer og specialopgaver efter kundens ænske.

Vi har egen urmager, som laver alle former for ure reperationer.

Vi fremstiller også egen smykker i et unikt design, kaldt Pecani design.

Vi kan også være behjælpelig med gravering, vi gravere både i barnedåbsting, pokaler m.m. Vi er i dag 3 i forretningen. Vi er medlem af Danmarks Guldsmedeforening og kan tilbyde landsdækkende bytteservice. Hos Pecani er rådgivning og god service en selvfølge.

Åbningstider:

Mandag til Torsdag 10:00-17:30 Fredag 10:00-18:00 Lørdag 10:00-14:00

Kongensgade 43

6700 Esbjerg

75136202

Esbjerg@Pecani.dk 

Ribe

Pecani i Ribe startede i september 1999 som Smykkehuset i dag hedder butikken Pecani som butiken i Bramming. Pecani har siden 1999 givet kunderne kvalificeret faglig betjening.

Vi fører alle de kendte mærker indenfor smykker og ure. Vi har eget værksted til reperation af smykker i huset, og kan desuden udføre specialopgaver efter kundernes ønske. Vi fremstiller også egne smykker i et unikt og flot design, kaldet Pecani Smykker.

Vi kan også være behjælplige, hvis man skal have graveret pokaler samt barnedåbsting. Vi er i dag 3 i forretningen. Vi er medlem af Danmarks Guldsmedeforening og kan tilbyde landsdækkende bytteservice. Hos Pecani er professionel rådgivning og god service en selvfølge.

Åbningstider:
Mandag-fredag 10:00-17:30, Lørdag 10:00-14:00

Nederdammen 34
6760 Ribe
75 42 41 90
ribe@pecani.dk

Bramming

Pecani i Bramming startede i oktober 1990 som Smykkehuset. I dag hedder butikken Pecani som butikken i Ribe Vi har siden 1990 givet kunderne kvalificeret faglig betjening.

Vi fører alle de kendte mærker indenfor smykker og ure. Vi har eget værksted til reperation af smykker, og vi kan desuden udføre specialopgaver efter kundernes ønske. Vi fremstiller også egne smykker i et unikt og flot design, kaldet Pecani Smykker.

Vi kan også være behjælpelige, hvis man skal have graveret pokaler samt barnedåbsting. Vi er i dag 3 ansatte. Vi er medlem af Danmarks Guldsmedeforening og kan tilbyde landsdækkende bytteservice. Hos Pecani Bramming er professionel rådgivning og god service en selvfølge.

Åbeningtider:
Mandag - fredag: 9:30-17:30   Lørdag: 9:30-13:00

Nørregade 16
6740 Bramming
75 17 47 17
bramming@pecani.dk