Om os

Velkommen til Pecani.dk

Vi er 3 guldsmedebutikker med eget guldsmedeværksted.

Vi laver vores eget design, kaldt Pecani design bla. vores årssmykker som er en ny ring der kommer hver år op til jul, alle ringene er stemplet med årstal og alle ringene er nummerret.

Vores 3 butikker er i henholdsvis Esbjerg, Bramming og Ribe, og vi har mere end 30 års erfaring.

Du vil altid finde et stort udvalg i smykker og ure, både i vores butikker og på vores webshop. Vi er autoriseret dansk forhandler af alle de mærker du finder ved os. Det giver dig trykhed ved at handle ved os, da du ved at alle smykker kommer fra danske leverandør og på urene får du altid en dansk udfyldt garantibevis.

Vi var en af de første hjemmesider mad salg af smykker og ure, så derfor kan du trygt handle ved os, da vi har mange års erfaring med salg på nettet.

Vi kører løbende forskellige kampagner på vores webshop, hvor du kan købe forskellige varer med rabat ved at handle på vores webshop. Hvis du handler på vores webshop og benytter dig af en kampagne såsom rabat på en varegruppe så kan du sagtens bestille på vores webshop, og så afhente din bestilling i en af vores butikker. Du krydser bare afhentes i butik, og i kommentarfeltet skriver du i hvilken by du vil afhente din ordre. Så får du en mail når din ordre er klar til afhentning.

 

Der kan sagtens være forskel på udvalget af varer på webshoppen og i de fysiske butikker, så bestiller du bare i forvejen, så skal vi nok sørge for at din ordre ligger klar til dig.

Når du køber hos os vil du altid have muligheden for at vælge om det skal pakkes ind, eller måske skal vi sende det direkte til modtager? Lige meget hvad du vælger gør vi vores allerbedste, og vi sætter en ære i både smuk indpakning og hurtig levering. Har du specielle ønsker så skriver du bare til os.

Vi er medlem af Guldsmedeforeningens bytteservice, så smykker og ure der er købt ved os, kan byttes ved mere end 300 guldsmede butikker i Danmark.

Til info, så bliver jeg nogle gange spurgt hvor navnet Pecani kommer fra ?

Pecani står for vores 3 børn. PErnille - CAsper - NIcolai.

Som I kan se er det de 2 første bogstaver i vores børns navne.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Venlig hilsen

Guldsmed

Torben Edens